print pagina

Els KreuzeTelefoonnummer 0591-634583 is NIET meer bereikbaar, vanaf heden bereikbaar op 06-15057900! en wij zijn verhuisd naar de Tijgeroogdreef 34, 7828 CD te EMMEN

U wilt  graag goede en gemotiveerde medewerkers vinden en behouden. Bovendien wilt u ze instrumenten bieden zodat ze optimaal kunnen functioneren. Hierbij wordt u ondermeer geconfronteerd met nieuwe of veranderde regelgeving op het gebied van personeelszaken. Omdat uw medewerkers de spil van uw organisatie zijn, is het van belang om de personeelszaken goed te regelen.

Els Kreuze personeelsmanagement heeft een langdurige ervaring op het gebied van personeelszaken en biedt een breed scala van praktische diensten aan op dit gebied. Dit betekent dat u uw kostbare tijd kunt besteden aan uw eigen vakgebied en zaken waarin u en uw organisatie goed in zijn.

Maatwerk

Goed personeelsbeleid is maatwerk. Dit houdt in dat de dienstverlening is afgestemd op uw organisatie en dat u alleen die diensten afneemt, waar u behoefte aan heeft. Dit kan bijvoorbeeld zijn:

  •  tijdelijke ondersteuning op de afdeling personeelszaken

  •  tijdelijke vervanging van uw personeelsfunctionaris, P&O - of HR adviseur

  •  projectleider 

  •  mediation, coaching en/of advies

Toegevoegde waarde

Persoonelijke kwaliteiten van Els Kreuze: open, hands-on mentaliteit, in staat anderen te beïnvloeden, eerlijk, praktisch & efficiënt, gestructureerd & humor en oog en oor voor medewerkers in de organisatie en combineert deze met het boeken van resultaten.